Smasher Punch Neel

Smasher Punch Neel

Share

Photos 09/01/2014

beautiful place in NEEL At PERHINDER

02/01/2014

***SOME IMPORTANT INFORMATION***
-------------------------------------------------
1. What is the minimum age need to become a president?
Answer: 35
2. What is the maximum age limit for the President ?
Answer: no age limits
3. What is the name of official residence of Indian president ?
Answer: Rashtrapati Bhavan
4. First president of India ?
Answer: Dr. Rajendra Prasad
5. Who is the first Muslim president of India ?
Answer: Zakir Hussain
6. Who is the first president to declare national emergency ?
answer: Dr. S. Radhakrishnan
7. Who is known as as Philosopher President of India ?
Answer: Dr. S. Radhakrishnan
8. Who is the first Indian president to die in office ?
Answer: Zakir Hussain
9. Who is the youngest Indian president ?
Answer: Neelam Sanjiva Reddy
10. Who was the first president of India elected without opposition ?
Answer: Neelam Sanjiva reddy.
=========================================

07/11/2013

Apni KHAMOSH zindagi main
bolana mujhko,
like this page

Apni HASEEN khuwab ki
TASVEER banana mujhko,
Main jo POCHON tumhara
HAAL-e-DIL,
To apni har DHARKAN ki AWAZ
sunana mujhko

Want your business to be the top-listed Gym/sports Facility in Banihal?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Website

Address


Perhinder (Neel)
Banihal